Wij zoeken……

Green Accountants is een niet-alledaags accountantskantoor gericht op het MKB. Geen stropdassen, wel een informele werksfeer en samenwerken in een klein team van gedreven professionals met hart voor de klant. Met veel vrijheid en flexibiliteit bieden we je alle ruimte voor eigen initiatief en input.

Wij ontzorgen graag onze klanten en daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Wij zoeken een ervaren medewerker accountancy, die voor onze klanten de jaarrekening kan samenstellen en fiscale aangiften kan verzorgen. Je vindt het leuk om financiële vraagstukken van klanten uit te zoeken en je bent in staat een goede relatie met onze klanten op te bouwen en zelfstandig te werken. Daarnaast zal je minder ervaren collega’s begeleiden bij hun werkzaamheden.

Ook zoeken wij een junior medewerker accountancy die voor onze klanten (volledig digitaal) de administratie kan verzorgen. Daarnaast zal je je bezighouden met het samenstellen van jaarrekeningen, verzorgen van btw aangiften en aangiften vennootschaps- en inkomstenbelasting. Lijkt dit je leuk, werk je nauwkeurig en leer je snel? Dan ben jij onze perfecte kandidaat. Ook als je accountancy studeert, je nog geen werkervaring hebt, je graag op termijn wil doorgroeien; ook dan ben je van harte welkom.

Wij bieden je, behalve een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, een leuke werkplek waar je alle ruimte krijgt.

Kennis maken? Stuur je CV met motivatie naar info@greenaccountants.nl ter attentie van Rudolf Ophof.

Heb je vragen over de vacature? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 050 8200 677

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Green

Lijkt het je leuk deel uit te maken van ons team? Neem dan contact op voor meer informatie of stuur je CV met motivatie t.a.v. Rudolf Ophof.

Contact

Luister onze radiocommercial op BNR

Radiocommercial BNR
circle circle circle circle circle