dinsdag 25 oktober

FiscKwartaaltje 4, 2022

In ons FiscKwartaaltje 4 delen wij tips voor ondernemers, DGA's, werkgevers en werknemers en tips die voor iedere belastingbetaler van toepassing zijn.

Lees Meer

dinsdag 27 september

FiscKoffertje Prinsjesdag 2022

In ons FiscKoffertje Prinsjesdag 2022 delen wij de meest belangwekkende voorgenomen maatregelen uit het Prinsjesdagpakket voor 2023 ondernemers, DGA’s, werkgevers en werknemers en iedere belastingbetaler.

Lees Meer

maandag 5 september

Fisckwartaaltje 3, 2022

In ons Fisckwartaaltje 3 delen wij tips voor ondernemers. DGA's, werkgevers en werknemers en tips die voor iedere belastingbetaler van belang zijn.

Lees Meer

dinsdag 24 mei

Fisckwartaaltje 2

In ons tweede Fisckwartaaltje van 2022 delen wij tips voor ondernemers, DGA's, werkgevers en werknemers en tips die voor elke belastingbetaler van toepassing zijn.

Lees Meer

donderdag 14 april

Te hoge zakelijke schulden, wat nu?

Je hebt als ondernemer tijdens de coronacrisis gebruik kunnen maken van allerlei financiële regelingen, zoals de NOW, de TVL en uitstel van betaling, waaronder belastinguitstel. Jij en/of jouw bedrijf kampt nu mogelijk met een te hoge schuldenlast om op termijn levensvatbaar te zijn. Is dat het geval, dan is er maar één mogelijkheid die wel perspectief kan bieden: zakelijke schuldsanering. Maar hoe werkt dat? Er zijn verschillende soorten van schuldsanering.

Lees Meer