donderdag 2 juli

Regeling subsidie financiering vaste lasten MKB COVID-19 (TVL)

Nadat eerder al de tegemoetkoming aan ondernemers in getroffen sectoren (TOGS) in het pakket noodmaatregelen was opgenomen, is daar nu de Regeling subsidie financiering vaste lasten MKB COVID-19 (TVL). Dit betreft een tijdelijke subsidieregeling om getroffen MKB-ondernemingen in staat te stellen hun vaste lasten te betalen. Wellicht kun jij hier gebruik van maken en daarom vertellen wij je er graag meer over.

Lees Meer

dinsdag 30 juni

Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor behoud van Werkgelegenheid 2.0 (update 30 juni)

Het kabinet heeft besloten om de ‘Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor behoud van Werkgelegenheid’ (NOW) met vier maanden te verlengen (hierna NOW 2.0). Daarbij gelden wel enkele nieuwe voorwaarden. Het doel van de NOW is om het voor werkgevers met een terugval in de omzet van ten minste 20% mogelijk te maken zoveel mogelijk werknemers in dienst te houden. Je kunt op grond van de NOW een subsidie ontvangen met als doel het tegemoetkomen in de betaling van jouw loonkosten.

Lees Meer

dinsdag 2 juni

Aanpassing Tijdelijke Noodmaatregel overbrugging voor behoud van Werkgelegenheid (NOW 1.0): Update 2 juni

Het doel van de ‘Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor behoud van Werkgelegenheid’ (NOW) is het voor werkgevers met een terugval in de omzet van ten minste 20% mogelijk te maken zoveel mogelijk werknemers in dienst te houden. Je kunt op grond van de NOW een subsidie ontvangen met als doel het tegemoetkomen in de betaling van je loonkosten. De NOW is aangepast waardoor meer bedrijven er voor in aanmerking komen.

Lees Meer

dinsdag 26 mei

Verlenging Tijdelijke Noodmaatregel overbrugging voor behoud van werkgelegenheid, NOW 2.0

Met het oog op het aflopen van het eerste subsidietijdvak per 31 mei 2020, heeft het kabinet de nieuwe NOW regeling bekend gemaakt voor de subsidieperiode juni-juli-augustus. Graag informeren wij je over de voorwaarden en aanvraagprocedure van deze regeling voor de tweede subsidieperiode.

Lees Meer

donderdag 14 mei

Nieuwsbrief – FiscKwartaaltje 2 – 2020

Na het verschijnen van de vorige editie van het FiscKwartaaltje is de wereld totaal veranderd door de uitbraak van het coronavirus. In deze nieuwsbrief staan we stil bij de coronatijd waarin we nu leven. We beperken ons tot de belangrijkste maatregelen en laatste ontwikkelingen die voor jou als ondernemer van belang zijn.

Lees Meer