dinsdag 21 januari

Eenmanszaak? Gebruik bestaand btw nummer voor doen van btw aangifte

Ondernemers van eenmanszaken moeten hun bestaande btw-nummer gebruiken voor het doen van btw-aangifte en niet het nieuwe btw-identificatienummer (btw-id).

Lees Meer

dinsdag 3 december

Ga goed voorbereid 2020 in!

Green Accountants biedt je graag de ‘Actiepunten eind 2019’ aan. Wij hebben in deze digitale brochure enkele belangrijke thema’s uit de Belastingplannen 2020 en andere wet- en regelgeving overzichtelijk voor je op een rij gezet met praktische actiepunten, waarmee je je kunt voorbereiden op de nieuwe regels en het einde van bestaande regels. Zo kun je risico’s vermijden of voordeel behalen.

Lees Meer

dinsdag 29 oktober

Nieuwsbrief 4e kwartaal 2019

In deze nieuwsbrief o.a. informatie over de Brexit, het nieuwe btw-identificatienummer, de privacy van UBO's, het onbelast vergoeden van studiekosten en de wijzigingen in de WW-premie.

Lees Meer

donderdag 24 oktober

Het nieuwe btw-identificatienummer voor eenmanszaken

Per 1 januari 2020 krijgen eigenaren van eenmanszaken een nieuw btw-identificatienummer toegekend. Dit is nodig omdat het huidige nummer het bsn bevatte, hetgeen in strijd is met de privacywet en zou kunnen leiden tot fraude. Toekenning van het nieuwe nummer wil echter niet zeggen dat het oude nummer de prullenbak in kan: dit nummer blijf je namelijk wel gebruiken voor de communicatie met de belastingdienst.

Lees Meer

donderdag 10 oktober

Nieuwsbrief najaar 2019

Regelmatig willen we je op de hoogte houden van onderwerpen die voor jou als ondernemer interessant zijn.

Lees Meer