Green Café

“Regelmatig organiseren wij ons Green Café: dé plek waar je als ondernemer kunt netwerken, borrelen en in een half uur wordt bijgepraat over een actueel onderwerp.”

AVG, hoe houd je de nieuwe privacywet praktisch?

Henk Bol, directeur en oprichter van Bol ICT en geboren ondernemer, heeft uitgelegd waar je als ondernemer op moet letten als het gaat om de persoonsgegevens die je verzamelt en gaf praktische handvaten om op een werkbare manier aan je verplichtingen rond de AVG te kunnen voldoen.

Cybercrime

Frank Smilda, Sectorhoofd Dienst Regionale Informatie Organisatie bij de Nationale Politie, gespecialiseerd in cybercrime, heeft verteld hoe je je tegen cybercrime kunt wapenen. Hij heeft zijn mooiste praktijkvoorbeelden met ons gedeeld en heeft ons als ondernemers tips gegeven hoe je kunt voorkomen dat je zelf wordt geconfronteerd met cybercrime. Een handig hulpmiddel daarbij is de Checklist Cybersecurity, onderdeel van de ‘Handreiking Cybersecurity voor de bestuurder’ welke is uitgebracht door de Cyber Security Raad (CSR). Je kunt de Checklist Cybersecurity hier downloaden.

Fit en gezond op de werkvloer

Renate Groenewold, voormalig topsporter, drievoudig wereldkampioen en Olympisch coach en oprichter van Vitakompas, en Linda Swart van Adviesbureau Voeding en Sport vertelden hoe je als ondernemer samen met je werknemers topfit kunt blijven zodat jouw bedrijf dagelijks topprestaties kan blijven leveren.

Klantbeleving

Wilco van den Hul en Arjen van Hijum van Store Support vertelden op geheel eigen wijze alles over de reis die de klant maakt van de eerste bewustwording van de behoefte tot de aankoop en gebruikmaking van het product of de dienst.

Aanmelden Green Café

Wil jij ook aanwezig zijn bij ons Green Café? Leuk! Meld je dan aan middels ons contactformulier en geef daarbij aan dat je voortaan graag een uitnodiging wilt ontvangen.

Contact

Luister onze radiocommercial op BNR

Radiocommercial BNR
circle circle circle circle circle