Disclaimer

Algemeen

Het onderstaande is van toepassing op de webpagina die je thans bekijkt. Door de webpagina te gebruiken stem je in met deze disclaimer.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om deze webpagina zo nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Green Accountants aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze webpagina.

Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze webpagina kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om de website zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze webpagina berust bij Green Accountants of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Green Accountants. Gebruik of het delen van het getoonde (beeld)materiaal in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van Green Accountants.

 

Vragen?

Neem voor meer informatie contact op met het secretariaat

Contact

Luister onze radiocommercial op BNR

Radiocommercial BNR
circle circle circle circle circle